Det händer mycket nu

Har fullt upp med att få igång exjobbet och jag och Ellinor har fått ta rollen som medlare mellan företaget och vår skola, och det är inte bara en sak som ska redas ut kan jag lova er.

Men i helgen har jag hunnit med mycket roliga saker som gör att man får rensa tankarna lite. I fredags var Robins föräldrar här på middag. Vi åt pasta med svamp och baconsås och spelade skip-bo och alfapet. Det var en himla mysig kväll. I lördags var det dags för min familj att få komma. Denna gång serverades fläskfile med potatisgratäng. Därefter blev de fångarna på fortet och guitar hero! I söndags var det dags för tjejernas del och vi var hemma hoss mig och Robin och gjorde egen sushi. Vi var nästan proffs direkt. Det enda som inte var riktigt lyckat var att riset liksom kokade ihop sig lite för mycket och blev grötigt. Annars var det hur gott som helst.

Dessutom har vi fått upp både duschdörr och köksfläkt i helgen, så nu väntar vi bara på badrumsmöblerna och sen LOVAR jag att det kommer ut bilder här!

Det var ungefär det som hänt den senaste tiden.
Ses & Hörs!

Nyfiken

Idag så blir det träning och förberedelser inför göteborg imorgon! Har inte fattat att vi ska åka ännu, så jag har inte hunnit bli nervös. Kan tänka mig att det blir värre på tåget imorgon bitti ;)

Sen så har min födelsedagspresent från Robin inte kommit ännu. Är så nyfiken på vad det är. Vad kan det vara som har leveranstid på minst 3 veckor??? Som sagt, riktigt nyfiken är jag! :)

Lär ju inte blogga förrän vi är hemma från göteborg igen, så ha det bra tills dess!
Ses & hörs!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nej, verkligen inte! Idag kom Robins pappa över och skulle hjälpa oss att få upp vår duschdörr. De pular och skruvar och jobbar ett bra tag. Sen upptäcker de att duschen inte passar. Det har blivit fel i vår beställning och vi har fått fel dörr. Kul? Näe! Så vi har fortfarande ingen duschdörr. Det är så typiskt när man tror att allt ska bli så fint och bra. Men men. En ny dörr (som passar) kommer förhoppningsvis i veckan.

I går var vi på partaj minsann! Det var en himla rolig fest. Fast eftersom vi skulle få hjälp (med den j**la duschdörren) ganska tidigt på förmiddagen var vi tvungna att dra hem ganska tidigt (vilket inte hade behövts om vi fått rätt mått på dörren) och det var tråkigt. Hade gärna stannat längre, men som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig. Hoppas att de andra festade på för glatta livet!

Sen har vi fått en preliminär inbjudan till släktfest den 19 mars! Längtar dit! Vår släkt misslyckas ALDRIG med en fest, så det blir nog riktigt, riktigt skoj!!

Nu är det dags att börja ladda för handboll!

Ses & Hörs!

Nöjd!

Idag har jag varit på gymmet igen efter jullovet. Det var riktigt roligt! Jag hann nästan lära mig hur pulsklockan fungerar. Dessutom var vi riktigt effektiva och klarade snabbt av dagens muskler. Jisses vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon! Fast det är ju egentligen en ganska skön känsla på ett sätt. Man vet att man har varit duktig och jobbat hårt.

Var en sväng på h&m på tuna park också. Passade på att bränna lite presentkort. Hittade riktiga fynd! Två jättesöta toppar för 99kr styck, ett par träningsbyxor för 99 kr och en jättefin kjol för 75 kr. Riktiga kap allihop!

Har varit duktig tillsammans med Ellinor också och pluggat lite exjobb på kvällskvisten och vi börjar känna att vi fattar vad det handlar om. Det gör en lite lugnare och ännu mer pepp inför att äntligen få köra igång, vi är taggade till tusen!

Ses & hörs!

Tatataaaa!

Jajjamän! Nu har vi premiärduschat i vårt hus! Underbart kan jag säga! Riktigt, riktig skönt! Nu väntar vi bara på badrumsmöblerna så kommer det upp bilder här sedan. Längtar. Dessutom är köksfläkten på G också. Den kommer i slutet av denna vecka eller i början på nästa! Äntligen börjar småsakerna som ger en helhet falla på plats och det börjar mer och mer kännas som ett riktigt hem. Så underbart!

På tisdag ska jag och Ellinor ner till göteborg för att ha en liten kick off till exjobbet. Vi ska träffa de anställda på företaget för att lära känna dem lite bättre och visa vår projektplan. Det ska bli riktigt skoj att äntligen få ta tag i detta och köra sista rycket fram till examen i juni. Kan inte riktigt fatta att jag är klar sen. Men det kommer väl vartefter hoppas jag :)

Ses & Hörs!


ingen dusch ännu

Men en duschdörr! :) varför man nu ska ha en sån när man ändå inte kan duscha, men det är alltid nåt! Det blir montering av den i morgon, ska bli spännande att se.

Nu blir det till att laga lite middag!

Ses & hörs!

Big news!

Jag har kissat i vårat badrum på nedervåningen! :) Lite to much info kanske, men jag är så himla nöjd!!!! Dessutom sa Robin att vår duschstång ska komma i morgon, så jag håller alla mina tummar för att vi kanske kan inviga duschen imorgon. Hur underbart vore inte det?! efter att ha duschat i en sommarisolerad tvättstuga i 1,5 år är det STORT!!

Har iaf nyss kommit hem från strängnäs nu, det var jättetrevligt! Tror att jag tar taco-jouren nästa gång så att jag får visa mitt fina badrum som de ännu bara har hört talas om. Och resten av huset också naturligtvis :)

Natti natti!
Ses & hörs!

Nu ni!

Idag har jag förhoppningsvis duschat ute i tvättstugan för sista gången! Idag har de varit här och fogat i badrummet, så om vi bara får hem vår beställda dusch så kommer jag kunna duscha i vårt fina, fina badrum imorgon! Wow! Det tog ju bara ca 1,5 år ;)

Hinner tyvärr inte fixa några bilder nu, men ska försöka så fort jag kan!
Nu ska jag nämligen i väg till strängnäs med tjejmys och tacos! kul att umgås som vanliga människor och inte bara snacka matte hela tiden ;)

Ses & Hörs!


Förreseten

Har tvre ganska viktiga saker att tillägga.

Jag har blivit med systemkamera! Fick en av underbara Robin i julklapp! Love it. När mattetentan är klar ska jag komma igång och fota hade jag tänkt. det är ju så himla roligt! Nöjd, nöjd!

Sen så har det varit hantverkare här idag och lagt tätskiktet i det som ska bli vårt fina badrum! Hoppas att de kommer och börjar kakla i morgon! ÄNTLIGEN säger jag bara! Tänk att kunna duscha inne i huset. Kan knappt fatta att det är på gång.. Har i 1,5 år sprungit ut i tvättstugan för att duscha, observera att denna period har sträkt sig ut äver två rekordvintrar och att vi har haft 30 liter varmvatten därute att dela på. Nu kommer jag älska att bara kliva in i duschen här hemma! :)

Dessutom är en köksfläkt äntligen beställd. Typiskt bara att det har varit sånt snöoväder och dåligt väglag att den inte har hunnit tagit sig från tyskland ännu, men snart så!

med andra ord kan man säga att huset börjar bli klart nu. Det finns ju såklart alltid småsaker att fixa, men på det stora hela liksom. Det är en härlig känsla vill jag lova!

Ses & Hörs!

På begäran..

..Är det dags att ta upp bloggen igen. Har fått en liten spark i rumpan av mina pluggisar att jag ska blogga igen. So, here I am! Däremot har jag världens sämsta tajming med mattetenta om två dagar. Måste plugga som en tok och återkommer efter den.

Om ni undrar vad jag har haft för mig sen sist så vet jag inte riktigt det själv. Har i alla fall bland annat firat jul och nyår med massa bra julklappar och härliga vänner. Och så har jag ju skaffat ett exjobb! hur häftigt/galet/knasigt/underbart är inte det?!?! Har bara en endaste ynka-pytte termin kvar innan jag är nyexad civilingenjör! Jag gillart! :D

Ses & Hörs!

RSS 2.0