Torsdag

Yes, idag blir det lite träning senare. Bodystep kl 17.30-18.30. ganska bra tid faktiskt. Att komma hem kl 19 efter träning är ganska lagom tycker jag. Då behöver man inte skjuta på mattider osv samtidigt som man har några timmar kvar innan det är dags att sova. Det är det sämsta med bodycombat, den går två dagar i veckan men har samma tid båda gångerna 19.30-20.30. Efter det ska man hem, äta och duscha, sen är det dags att krypa ner i sängen. Det känns som att alldeles för mycket tid försvinner för att man ska träna. Antar att man får variera mellan lite olika pass.

Idag har det varit ännu en fin höstdag. Riktigt härligt tycker jag!
Har lite saker inplanerade i veckan som kommer, så det kanske inte blir så mycket blogg, men något kan vi kanska lyckas att klämma in. Ha det gott allihop!

Ses&hörs!


Ibland händer det mycket på en dag!

Robin och jag hade lite svårt att komma på något att laga till middag idag, så vi kom överens om att äta lite rester från i går och sedan fylla på med mackor tills vi blev mätta. Då ringer Maria och Magnus som räddare i nöden och undrar om vi vill med ut och äta. Yes tänkte vi som då slapp äta tråkiga rester. sagt och gjort. Vi åkte och vardagslyxade lite på thai classic. Underbart god mat!

Nu har jag dessutom berättat om mitt träningsmål till jul, så nu måste jag satsa hårt! Ska klara detta för min egen skull! Har snart tränat en vecka och jag känner mig redan piggare, nu vill jag bara se lite resultat också. Körde lite wii fit när vi kom hem för att få igång lite förbränning innan det nu är dags för att titta på Hell's kitchen i sängen. Vet inte om det gör skillnad, men det känns iaf bra:)

Nu är alltså risken ganska stor att det kommer bli lite träningsdagbok här, men det får ni tåla!

Ses&hörs!

Lite bilder














Tiden springer så lätt iväg

Har inte bloggat på 100 år typ :P. Har haft lite annat att tänka på och pluggat och tränat och varit duktig.
Veckan började bra med att Mattias och jag blev klara med vårt arbete som vi trodde att vi skulle få sitta hela dagen idag och jobba med. Blev allså ledig idag, så jag passar på att tvätta och plocka så smått här hemma!

 I går var jag, Sara och Ellinor på blodcentralen för at bli blodgivare. Vi har pratat om det länge och nu blev det äntligen av. De sa att en kallaelse skulla komma om en månad ungefär. Spännande! sedan åkte vi till lager 157 för att shoppa lite. Alla hittade något. Jag köpte en vit t-shirt som jag kommer använda mycket här framöver. Sedan åkte vi via katrineholm till vingåkers factory outlet. Vi hittade inget just där, men Ellinor fyndade skor på scorett outlet och jag köpte två stora vita kiwi ljuslyktor från iittala. Så de står nu på kakelugnen och är jättefina!
Sedan drog vi en sväng på tuna park också medans vi ändå var i gång. Där köpte vi bla jeans, cardigans, linnen, läppglans mm. Sedan var det bara att få någonting i sig innan vi åkte och tränade. Dubbla pass. step och body combat. Riktigt roligt, även om det inte finns en bättre combatledare än Inge. Han var grym!

Idag ska jag snart skjutsa Moa och en klasskompis till något läger med deras skola, sedan ska jag till torshälla och hämta en kattbur. Därefter ska jag hämta lisa vid skolan och så ska hon hjälpa mig att bära och följa med och vaccinera katterna. Det är ganska krångligt att släpa två kattburar fram och tillbaka alldeles ensam, så det blir bra med lite hjälp. sedan ska jag nog faktiskt bara ta det lugnt ikväll tror jag.

Ha det bra allihop!
Ses&hörs!

Skogen igen

Igår gick vi ut i skogen en sväng igen. Det resulterade i massa svamp igen. Det ar tom gått så långt att vi trötnat på svamp för tillfället, men det är himla gott att ha hemma i frysen så vi ger oss nog ut om några dagar igen.

Idag är det riktigt höstrusk! det blåser löv och regnar. Men det är faktiskt ganska mysigt på samma gång. Har i alla fall varit duktig och kollat klart på föreläsningen på internet som jag började med igår när jag, Ellinor och Sara satt och pluggade lite. Nu ska jag låna Lianes systemkamera ett tag också så nu kommer jag få lite nya fina bilder att bildbehandla, hoppas jag.

Annars så är det helg och jag är uppbokad hela helgen. Kul att ha något att göra och träffa lite folk nu när man läser på distans och bara sitter hemma :P. Det ska bli shopping, pyssel, röstning och äppelmos är det tänkt. Hoppas att allt går enligt planerna!

Hoppas att ni får en fin helg allihop!
Ses&hörs!

Höstterminen är igång.

Japp! Efter två veckors nollning har jag nu tittat på första föreläsningen på internet. Jag hoppas att jag kommer lära mig mycket mer än vad jag redan kan inom bildbehandling. Riktigt skoj! I morgon drar nu projektkursen igång också. Det är ganska ovant att läsa helt på distans men också väldigt skönt med alla sovmorgnar. Myys!

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Hade möte med styrelsen och sen kom Lisa över ett par timmar. Nu ska jag leta upp lite bra ljudböcker att ladda ner. det är så himla smidigt att lyssna i stället för att läsa, även om det är mysigare att sitta med en riktig bok i sängen med en kopp te så här på hösten, men ljudbok är faktiskt bra det också.


Ha det så bra allihop!
Ses&hörs!

i svampskogen

Jaa, här var det ju ett tag sedan jag uppdaterade. Kan säga att det har varit en händelserik tid här i mellan. Uddevalla och göteborg var underbart, kom tillbaka hem och jobbade, var på kräftskiva, haft nollning och nu är vi här. I svampskogen. Robin och jag var ute två timmar förra helgen och lyckades få i hop 7 påsar med svamp i frysen. Inte illa! Idag gav vi oss ut en timme, Robin med en ica ksse och jag med en påse från systemet. det tog ca 45-60 minuter innan de båda var fulla! Vi hittade massor med svart trumpet och fjällig taggsvamp, dessutom lite vanlig taggsvamp och kantareller. Nu ska det bara rensas också, ska väl börja så smått med det snart.

I går kväll var vi på Thai Classic och åt. smarrigt värre! Jag tog oxfilé med vitlök och peppar, den är så himla himla smarrig. I eftermiddag ska vi till Robins föräldrar på middag, det blir nog gott som vanligt! ganska slapp helg med andra ord, behöver inte laga mat alls :).

I kväll blir det nog mys framför tvn, såg att mamma mia går på tv. Vi ska ju se musikalen i oktober, så det blir bra att frska upp minnet lite innan så att vi kan jämföra sen.

Ja, det får nog räcka för nu. Här ska rensas svamp!
Ses&hörs!

RSS 2.0