I övermorgon!

Då bär det av till Uddevalla. Kan ju bara säga att jag längtar gryyymt mycket. Träffa alla igen, shoppa mysa festa dansa! Riktigt roligt ska vi ha. Kom att tänka på att det kanske är dags att börja fundera över vad man ska ha med sig. Fast de flesta kläder är iaf rena. En klar fördel med att ha ett jobb där man har jobbarkläder och inte ens behöver visa håret på hela passet. Detta leder till att man i princip bara använder mjukisar och det mina damer och herrar är ren njutning. Fast det blir ändå skönt att börja skolan sen och göra sig iordning osv innan man åker dit.

Har jobbat dagtid i tv¨dagar nu och är grymt seg i huvudet :P När man jobbat natt i 6 veckor och slutat antinigen kl 06 eller 07 Då är det GANSKA jobbigt helt plötsligt ställa om kroppen att den i stället ska GÅ UPP kl 06. Det fattar inte min kropp överhuvudtaget. Men jag tror att det kan bli bättre imorgon bitti. Och blir det inte det så spelar det ingen roll för då ska jag till uddevalla och inte jobba igen förrän på önsdagen. Nästan en vecka ledigt! Lyx!

tidigare ikväll satt jag och funderade på vad vi skulle handla för mat till kvällen. Jag hade noll fantasi och funderade en snabbis på pizza, men kom på att då skulle vi ju inte få några matlådor till imorgon. Funderade lite till men gav snart upp. Då ringde Maria och Magnus upp och frågade om vi ville käka pizza med dem. Då bestämde vi oss för att det var ödet, så vi hängde med. Åt en rktigt god pizza med parmaskinka. Mums!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på min nya ljudbok Den farliga leken av Mari jungstedt. Älskar hennes böcker. Denna verkar lika bra som de andra fast jag bara har kommit några kapitel.

Det var allt för denna gång ;)

Ses&hörs!

snart snart snart!

Får vi äntligen komma ner till Uddevalla och hälsa på Ellinor! Åh vad jag längtar. Det är det jag har sett fram emot hela sommaren och snart är det dags. Bara 2,5 veckor kvar nu! Det kommer bli så himla himla roligt. Sen ska vi försöka hinna med Liseberg en snabbis också. Vi hade tänkt att åka dit den 23 eller 24 men då hade de stängt. Så vi får se om vi kan hinna klämma in det på söndagen den 22. Annars kan det vara helt möjligt att vi överlever utan ett besök där, men det känns lite dumt att chansa när man ändå är så nära.
Vi får helt enkelt se hur det blir!

I helgen som kommer är det fullt upp. På fredagen ska vi upp till Heron City och kolla på bio. På lördagen ska vi ut till mina föräldrar och grilla och styra upp lite inför den underbara kräftskivan ute i Näshulta! Längtar som en tok efter det också.

Det är alltså ganska givande helger här framöver. Dessutom jobbar jag bara natt i 5 nätter till innan jag går över på att jobba dag igen. Det känns bra att få vända tillbaka på dygnet igen lagom tills skolan börjar sen igen. Det är dags snart. Herregud! Vart har sommaren tagit vägen!? Jag har ju inte hunnit med något mer än att jobba känns det som....

Nu ska jag glutta lite på tvn innan det är dags för jobb; 23-07
Ses och hörs!

RSS 2.0