Längesedan

Hmm. Jag har inte bloggat på ett bra tag nu. När våren har kommit har man plötsligt mycket annat roligare för sig!
Fredag: tenta (inte frivilligt dirket)
Lördag: Shopping och duschmontering
Söndag: Hjälpa pappa som funktionär, grilla och testa nya duschen. (sörja att det inte blev någon kryssning)
Måndag: skola, hem och slappa lite, ut och springa, iväg till Robins föräldar.
Allt detta gör att man liksom inte tar sig tid till bloggen, den känns mindre viktig som tidsfördriv. Har knapps surfat på internet ens :P

Imorgon är det för övrigt skola och springa som gäller. Skulle tro att jag hinner med ett avsnitt av Gilmore Girls också, måste passa på nu innan man måste börja plugga till vårterminens sista tenta!
Sådär ja! Då var dagens bloggplikt över,

Ses&hörs

Plugg och jobb

Rubriken says it all. Jobb imorgon och tenta på fredag. Har pluggat duktigt idag iaf!
Planerar det sista inför morgondagen med Sara nu. Ska bli skoj!
Har inte mycket annat att säga idag :P

Ses&hörs

Helg?

Hmmm. Jag sitter och funderar på om det verkligen har varit helg nu.. Jag tror inte det, inte egentligen. I fredags var det Tacokväll här och det var jättemysigt! Tack för att ni kom. Sen har jag bara pluggat hela helgen hos Maria. Och planterat lite jordgubbar osv. Har med andra ord varit trevligt även om jag inte uppfattat det som helg. Denna vecka är det jobb med teknik8an på torsda och tenta på fredag eftermiddag, jag tror att det bara kommer att swischa förbi.

Eftersom jag har pluggat massor denna helg har jag nu tillåtelse att titta på Gilmore Girls! Lovely!

Ses&hörs!

Tacokväll!

Idag är det mysbyxor, film och tacos som gäller! Hur trevligt låter inte det?  Folk borde börja anlända om ca 20 minuter. Hoppas att de kommer i tid för jag börjar blir riiiktigt hungrig nu. Vi ska väl försöka komma överens om några filmer att se också, det blir kanske inte världens lättaste, men vi ska nog hitta på något.

För övrigt är det tenta om en vecka. Dags att börja plugga? Oh yes! Ska cykla till Maria imorgon om det är fint väder. Annars får jag ta bilen :P men plugga ska vi!

undrar vem som kommer först?...

Ses&hörs!

Running

Idag ska jag ut och springa med Sara. Det är verkligen på tiden. Min stegräknare har kopplats på nu när det blivit ljusare ute på kvällarna, så den blir nog glad över att få komma ut lite. ska prova Vilsta idag. Tror det kan vara lite jobbigt innan man vet hur spåret går, då har man ingen koll på hur backar är osv. Men men, det löser vi nog.
 
På fredag är det tacos hemma hos mig! vi ska kolla på film och ha en riktig myskväll! Det kommer nog bli jättetrevligt tror jag!

Ses&hörs!

Planet Earth

Äntligen är den underbara DVD-boxen min!

Påsklov

Jag har haft lite annat för mig nu under påskhelgen och har inte brytt mig om bloggen under tiden. Nu är det nästan tillbaka till vardagen igen, så nu tänkte jag ta mig tid att blogga. Har haft en toppenhelg med massa trevligheter och god mat och godis! Imorgon är det skola igen, känns sådär, men det kan vara skönt att köra de sista veckorna innan tentan nu.
I eftermiddag ska jag ut och ta hand om Marias häst igen, hon har varit uppe i fjällen under påsk och jag har fått äran att vara hästvakt, härligt!

Ses&hörs hörrni!

Påskris

Är ute hos mina föräldrar nu och ska snart gå ut och plocka påskris. Hoppas att det finns några fina kvistar någonstans i skogen. Mamma håller på och lägger in sill till lördag, världens godaste! ska moffa i mig massor med gott under helgen!

Jag funderar lite p vart det fina vädret tagit vägen, visst, det är ganska skönt ute nu också men var är solen? Jag hoppas att den bara dragit sig tillbaka för att ladda batterierna till helgen.

Slutade förresten vid kl 12 idag, värsta lyxen. Kändes grymt härligt!
Ses&hörs!

Tuna Park

...Är en bra uppfinning förstår ni. Det är himla trevligt där när man inte har något annat för sig eller om man känner att man vill tänka på något annat än skolan ett tag. Jag och Sara var där idag och shoppade loss. Vi hittade varsit jättefin kjol och jag köpte en sminkpensel på kicks. Det skulle vara 20% cluberbjudande men de drog 40%! Hur trevligt är inte det liksom! sedan gjorde vi den tråkiga biten också, den när man knallar till coopet och handla mat. Men jag blev glatt överraskad när jag såg att de hade gjort om frukt och grönt avdelningen. Det hade blivit jättefint och allt såg så himla fräscht ut, bra jobbat!

Imorgon ska Sara och jag ut och springa och sen ska jag försöka hinna ut till mamma och pappa och fixa lite påskris, måste ju fixa lite bus till Ragge =)
Annars så har jag nog inget mer att tillägga.

Ses&hörs!

Oj, oj, oj!

Har haft det så himla kul med alla tjejer(i varierande åldrar) i helgen! Helt fantastiskt! Toppenväder, Skidbackar, Roliga spel, Kortspel, Vin osv osv. Tror jag har skrattat mer i helgen än vad jag gjort på de senaste tre veckorna tillsammans!
Orkar faktiskt inte skriva upp allt här, för det har inte varit mycket sömn dessa dagar =)
Imorgon är det skoldag igen. Hoppas på att träffa Sara lite så vi kan ta en liten löprunda kanske? Det skulle vara skönt iaf. Nu är det nog dags att komma på någon smarrig middag till ikväll...

Ses&hörs!

Sista inlägget för helgen

Imorgon vid lunch drar jag härifrån! Ska till Säfsen med alla brudar i släkten! Vi är en stor släkt och träffas inte så ofta alla tillsammans (typ bara på bröllop osv), så nu passar vi på när en kusin fyller 40. Vi har bokat en 16 bäddars stuga med badtunna o bastu och grejer. Ska bli riktigt kul!
Jag och mamma åker vid halv två ungefär. Det ska blli skönt att koppla bort skolan lite, men jag funderar på att läsa anteckningar i bilen på väg upp. Låter väl smart? Kommer hem på söndag kväll någon gång. Kanske bloggar då. Kanske är för trött :P
Hoppas att ni alla får en riktigt bra helg!

Ses&hörs!

Biotechare lever farligt

Idag har vi förberett vår skurklabb som vi snart kommer att ha. Den går ut på att göra DNA analys för att se vem som är skurken. Det vi gjorde idag var att samla in blod från alla grupper som vi sedan skulle rena fram DNA ifrån. Problemet var att läraren inte var bäst på att sticka oss rätt, dvs hitta ett blodkärl, detta ledde till att jag har blivit stucken 12 ggr idag. 9ggr i ena armen och 3 i den andra. När vi skulle rena fram DNA så fungerade inte mitt för att blodet hade hunnit levra sig för mycket, så att vi måste ta mer blod snart igen. Nu är det inte så att jag är spruträdd eller tycker att det är läskigt, men man blir rätt trött på det efter 12 försök.
Först blev mitt blodprov bra, men när Maria plockade upp det ur centrifugen så hade röret gått sönder, så det var bara att börja om, och DÅ hade mina blodkärl uppfattat fara och gått och gömt sig :P
Så här ser jag ut idag..

Det är inget aprilskämt som Sara först trodde! :P Kan också tillägga att jag är mycket blåare i verkligheten. Och dessutom riktigt öm!
Ses&hörs!

RSS 2.0