Nehepp

Louise blev inte Mästarnas Mästare. Riktigt tråkigt tycker jag, men men.
Annar så tänkte jag snart hoppa i säng o kolla om jag hittar någon bra bok att läsa.
God natt!

Full rulle hela helgen lång

Det har det varit. verkligen. I lördags var jag och Robin på "en fest för alla som inte har några planer ikväll". Riktigt roligt var det! Sen var det bara hem, sova, vakna, packa och ge sig iväg igen. För det var äntligen dags för kryssning med klassen!!
Rackarns vad vi hade skoj! På bussen dit hade vi mysigt med musik och middag, kom fram till terminalen och tittade på ryssar, man ser direkt om de är ryssar eller inte. De har riktigt kort hår eller konstiga frisyrer och så måste det finnas päls på jackan på något vis, antngen pälsjacka helt och hållet eller så är det fina pälsdetaljer på typ luvan och så. Min mamma hade päls på luvan på en jacka en gång. Minns tydligt att det var vintern 92-93...

Men sen var det dags för fest!!! Oj oj som vi festade. Smällde in oss tio pers i en B-hytt och skrattade och pratade och spelade lite drinkspel. SEN var det dags för att dansa!! och som vi dansade! Från halv ett till kl 4 när de stängde och vi fick traska iväg hem till hytten igen. Vi duschade av oss och bytte om till myskläder och gick till frukostbuffén för att få lite nattamat innan vi gick och lade oss. Så den här gången har jag faktiskt sett finland. inte bara varit på en båt i finland. Stora framsteg alltså! Masade oss till sängen vid kvart i sju för vi kände att "snart slår det över och då kommer vi aldrig att kunna somna". Vi somnade  som stockar och vaknade vid halv ett. Lyckad kryssning kan man verkligen säga! Avslutade det hela med att spela lite kort innan vi kom tillbaka till stockholm igen.

Efter det tror jag inte att jag var ensam om att slumra lite på bussen hem.

Händelserik helg med andra ord. Idag har jag varit ute och fått årets första riktiga vårkänslor! Hur härligt är inte det!? Nu behöver v bara vänta på att de sista 15 cm med snö ska smälta så att vi kan börja spana efter blommor, hoppas det finns några på vår fina tomt!

Det får räcka för nu tycker jag!
Ses&Hörs!

Hemma...

...Och pluggar, tänkte åka in till stan en sväng lite senare och dra en vända och se om man kan hitta något vårfint. Har ju fått pengar idag! Tjohoo!

Senare blir det våfflor hos födelsedagsbarnet. Mums!

Ses&Hörs!

Träning idag igen

Ja, vi har varit på gymmet idag också! Jag, Ellinor, Sara och Jonas var och tränade. Två dagar i rad. Skönt att träna när man redan har träningsvär sedan igår;)
Nu har vi långledigt från skolan ända till på onsdag! Hur härligt låter inte det! Självklart har vi massor att plugga, med det kan man göra i soffan i mjukisbyxor. Mycket trevligt.
Imorgon fyller Sara år och enligt traditionen innebär detta att hon bjuder på våfflor! Mumma! Vi passar även på att kombinera detta med en spelkväll så det ser vi verkligen fram emot.
På söndag är det kryssning med klassen, oj oj vad party det kommer att bli. Synd att det är lååångt till söndag...
Men vi ses&hörs!

Yes!

Louse Karlsson vidare till final i Mästarnas Mästare! Hon är så grym! Hon är min nya idol, ska vara lika fokuserad som hon när jag tränar, så kanska jag kan bli lite grym jag också! Helnöjd är jag!
Ses&hörs!

Grattis William!

Ja, så är det, robins lilla stora kusin fyller år. Detta har resulterat i att vi ikväll är bjudna på tacos! Lycka att slippa laga mat själv idag eftersom det är elfel i nya spisen..
Såå, nu åker vi iväg och moffar!!!
Ses&Hörs!

Tenta

Diskret matematik avklarad! Med en härlig 4a! Oh yes! Riktigt skönt att kunna koppla bort det nu och tokplugga fysiologi till den 9e april då det är tenta i den kursen.
Men vad säger vi om bakslaget i vädret då? BLÄÄÄ kanske?
Ses&Hörs!

Hundbajs och snömodd

Nu har snön börjat smälta, och det är ju jättetrevligt, men det finns två nackdelar. Det ena är att alla dumma hundägare som inte har plockat upp hundbajset som tänkt " Nej men där uppe i snödrivan går ju ingen så jag låter bajsen vara". Problemet är att när denna snövall visade sig ligga rakt över gångbanan nu när den smältar, och då hamnar hundbajsen helt enkelt PRECIS framför fötterna på en hela tiden. Höll på att bli galen på väg till skolan idag! usch så äckligt det är!
Nummer två: DET ÄR EN OCH EN HALV DM MODD PÅ VISSA STÄLLEN!! Typ på min parkering där jag ställer bilen när jag ska till skolan. Idag tog det bara typ 30 minuter och tre hjälpsamma människor för att komma loss. Jätteroligt. Verkligen. Kl 16 på en fredageftermiddag.
Men men, nu är jag hemma och ska sätta igång med dagens matteplugg. Längtar verkligen till måndag kväll när denna hemska matte är över. För det är inte kul att sitta och plugga en hel helg. Mycket bättre med tentor på fredagar såå man har helgen ledigt sen. Så tycker jag i alla fall, bara så att ni vet :)
Ses&Hörs!

Träning

Idag har jag varit med Ellinor på Gympozz och gratistränat! De har en prova-på-vecka så vi passade på att testa body pump. Så nu är jag riktigt mör i benen efter styrketräning i måndags, skidåkning hela dagen igår och ett riktigt styrkepass nu ikväll! Härligt!
Annars så har det inte hänt så mycket roligt att berätta om, förutom att snön smälter mer och mer för vare dag. Det gör mig underbart lycklig. Längtar efter tygskor, vårjackor och sopade gångbanor i stan, DÅ är det vår på riktigt! Så det är bara att hålla tummarna för att det fina vädret håller i sig!
Jamen, det var typ allt :)
Ses&Hörs!

Update:

Lyssnar på några låtar som en kusin har skrivit och spelat in. Blev jätteimponerad, nu vet jag vem som ska sjunga på vårt bröllop en dag :)
Ses&hörs!

Trött..

Japp, i hela kroppen! Har åkt skidor hela fina dagen och det har varit underbart! 6 minusgrader och strålande sol, bättre skidväder finns nog inte.
Imorgon blir det skola på förmiddagen och sedan matteplugg resten av dagen skulle jag tro. ska bli skönt på måndag kväll när mattetentan är klar! Tyvärr är det då dags att plugga in en sjuveckorskurs på 2,5 veckor, SEN blir det lugnt när den också är klar.
Nej, nu ska jag nog krypa ner i soffan och glo på tv innan jag somnar, eller så kanske jag kryper ner i sängen och kollar istället.. :)
Ses&hörs!

Romme!

Denna helg har varit ganska lugn och skön. Vi har varit Varit hundvakt åt gosiga Malte och har därför inte haft någon rktig sovmorgon, men det har gått bra ändå!
I lördags var min kusin och hennes man här. Vi njöt av solen och tog en snabbisrunda på tuna park innan det var dags för melodifestival på kvällen. Nej, rätt låt vann inte!
Idag har det i alla fall varit föreläsning (ironiskt nog om bla struma, vad finns det att veta som jag inte redan vet..?) på förmiddagen, sedan gym över lunch och sedan matteplugg till tentan på måndag.
Nu börjar det närma sig att få klart på allt småpyssel i köket! vi ska kakla det sista i helgen och efter det är det bara en taklampa som fattas! Det känns bra!
Annars så börjar jag tro att vintern äntligen är slut! Det har varit riktigt fint väder med takdropp i ungefär en vecka nu, underbart!
Nu ska jag sova, ska upp riktigt tidigt imorgon och åka till Romme och åka skidor! Hur kul blir inte det?!
Så: god natt!
Ses&hörs!
update:
Kollade i arkivet och såg att jag och bloggen har firat ett år! Hipp hipp hurra för oss!! :)

Slut på denna helg

Japp det är sorgligt med sant, denna helg är över. Men den var riktigt härlig! Lugn och slapp fredag och sedan partylördag! Bättre kan det inte bli!
Synd bara att det är dags för skola imorgon igen. Men det blir framsteg där eftersom vi har vår sista gruppredovisning i matten imorgon. Ska bli så skönt att få den kursen klar! Då kan man fokusera helt på fysiologin!
Imorgon blir det lite träning igen wohoo!
men aja, ska bädda ner mig hos Robin och kolla på film nu!
Ses&hörs!

Hej, hej, hallå!

Dags igen nu då. För att försöka blogga alltså.
Kan ju säga att det är underbart väder idag och det gör mig ännu mer peppad till festen imorgon. Två raringar ska ha världens födelsedagsfest! KOmmer att bli underbart skoj!
För övrigt är det ganska mycket att göra i skolan, samtidigt som man ska hinna träna och vara duktig hemmafru ;). Det är inte lätt men idag har jag hittils:
*tvättat
*pluggat (samtidigt som jag tittade på dirty dancing men jag fick saker gjorda)
*nu ska jag fixa lite lunch faktiskt. Blir tokhungrig av att träna.
Ses& hörs gott folk!

RSS 2.0