Tatuerad!




Den ser lite slemmig ut med allt vaselin, men det blir bättre om ett par dagar. Då kommer en ny bild upp. Den sitter på högra skulderbladet och är underbart fin! Love it!


?


Usch!

Jag skulle vilja ha en lag. En lag som säger hur länge man får vara sjuk. Jag har varit dunderförkyld och småfebrig sedan i lördags och nu orkar jag inte mer. Har hostat så att jag tror att jag har blödande sår i luftstrupen och jag hörs knappt när jag försöker prata. Snorar och nyser gör jag också. Hela tiden.  Jag är trött hela tiden fast jag bara ligger i soffan och tittar på tv. Därför har det inte blivit mycket bloggande på några dagar.

Men i morgon, då kommer det ett inlägg i alla fall, ett inlägg som ni inte gärna vill missa! Antagligen lyxar jag till med en bild också. Pirr pirr!

Ses&hörs!


Helg!

Äntligen fredag! Som tur är har vädret blivit bättre igen också! inte helt fel. Man blir inte så glad när man vaknar den 22a april och det är vitt ute och fortsätter att snöa halva dagen. därför är jag lycklig för att solen är framme igen. Nu kan det stanna framme till november tycker jag!

Jag hoppas framförallt att den är framme på söndag. Då ska jag sitta i skogen halva dagen och hjälpa pappa på jaktstig. Då behöver vi all värme vi kan få. Just nu överväger jag att ta med termobyxor, för det är inte så värst varmt i skuggan idag även fast solen är framme. 

I morgon får det också gärna vara sol, då ska vi såga ner massa björkar på tomten på eftermiddagen. Kila förbi en sväng om ni vill :)

Klockan är 11.42 och jag har redan hunnit plocka undan massor och dammsugit och tvättat två maskiner = Duktig hemmafru!

Men hörrni, Vi ses&Hörs! 


Snart ett år sedan

Det är snart ett år sedan jag blev kär i ett hus. (ni kan kolla arkivet). Sedan följde en sommar med massa slit och släp. Helt ärligt så var det ganska jobbigt att slita ur allt som finns i ett hus. Vi hade ju för sjutton jordgolv på nedervåningen ett tag. Hösten kom och vi bodde i den lilla gäststugen och kämpade på. Sedan kom vintern. Den värsta vintern på jag vet inte hur många år. Vi skottade och skottade och frös och frös. Värmen hade vi ju ännu inte kopplat in till 100% så vi levde på den värma vi fick från vedpannan och elelement som vi hade i sovrummet. Sedan (typ nyss) kom våren och nu är jag kär i huset igen! Älskar att strosa runt i MIN trädgård och för första gången se vad som finns i alla rabatter. Det är förtfarande massor kvar att göra innan all renovering är "klar" men oj så mycket lättare det är när våren och solen kikar fram och värmer näsan! Det är helt enkelt underbart och jag kan knappt fatta att allt detta är mitt för resten av livet. Det liksom bara bubblar innuti!

/Så lycklig!

Hej hej hallå..

Jag är inte så duktig på att uppdatera, jag vet. men när man blir lite ledig och det blir lite fint väder och det fnns mycket att göra på tomten, då blir det inte bra uppdatering här. Så enkelt är det! På sista tiden har jag alltså :
# Varit på IKEA och Nisses och köpt gardiner till vardagsrum och matrum. I matrummet blev det jättebra och     vardagsrummet har inte fått sina gardiner ännu eftersom
# Jag och Robin har städat MASSOR på tomten och gjort det linte finare än förut.
# Haft O.C maraton med mig själv, riktigt mysigt.
# Spelat Wii nästan hela dagen! Först hos Robins föräldrar och sedan med Maria och Magnus på kvällen. Wii är såå skoj!

Ja det var typ det som har hänt.
Det som är på G just nu är en roadtrip till örebro nästa helg med massa tjejmys och party! Ska bli underbart kul. Då har vi ju dessutom fått pengar igen så då kanske man t.o.m kan unna sig något från Marieberg. Vore ganska härligt tycker jag!

Nej, nu ska jag faktisk krypa ner i sängen och sova riktigt gott hela natten!
Ses&hörs!

Fiiint väääder

Japp det är det. I morse slappade jag lite och njöt av att ha ledigt en sista dag innan nya kursen börjar. Tittade på Djävulen bär prada innan jag gav mig ut på en joggingrunda. Riktigt skönt i det fina vädret. Efter det har jag gått runt på tomten och spanat efter vad som kommer upp i rabatterna. Det är mycket blad på G, får se vad det blir för blommor sedan ;). Det är riktigt skönt att vara med från början den här gången. När vi först flyttade hit var allt så övervuxet att man inte riktigt fick någon ordning på någonting. Nu ska jag minsann rensa vartefter och se till att befintliga blommor trivs!

Fortfarande har vi ingen spis inne så snart ska jag gå ut i gäststugan och laga mat. Dillmackor blir det! Mums!

Ses&Hörs!

Konstigt

Ja, så känns det. När man har pluggat järnet i en kurs i typ en och en halv vecka och sen bara poff. Efter några timmar i en tentasal så blir men ledig. Det är skumt, vad hittar man på då liksom? Jo, då blir det så här: På kvällen direkt efter tentan har man kalas för sin lilla raring som blir 24. Dagen därpå åker men frivilligt med sin mamma och handlar eftersom man redan har suttit vid datorn o kollat alla sidor man brukar kolla, och för att man inte har ro att slå sig ner i tv-soffan. Sedan hälsar man på mamma i bilen och säger grattis (eftersom hon fyller år dagen efter Robin). Handlar och står i ett par timmar, åker hem igen och spelar lite mario cart för att till sist åka ut till näshulta och världens bästa grillkock (pappa) och äter MASSOR med god mat.
Eftersom man har massa energi ser man till att det blir ett datum bestämt för årets roligaste fest! Kräftskiva i näshulta. Det blir inte roligare än så! Åker hem på kvällen och vaknar sedan på söndag med strålande sol. Då blir man lycklig och hänger ut tvätt för första gången i år. Sedan går man ut på promenad i skogen bakom huset och njuter lite. Sedan sätter man sig och bloggar lite och sedan har jag ingen aning om vad man hittar på.

Typ så kan en helg efter en tenta se ut. Inte så dumt!

Ses&Hörs!

Lugn och ro

Åhh det är härligt. Tentaplugget är över för denna gång och Robin har haft sitt födelsedagsfirande så nu är det äntligen lite lugn och ro!!

Idag fyller mamma så vi ska ut dit och grilla, finns det något bättre? Synd bara att det inte är så fnt väder idag, men det blir väl bättre antar jag.

Nej nu ska jag fortsätta att njuta av att inte göra någonting, Underbart!

Ses&hörs!

Träning och bio

Har vart duktig idag och tränat med brudarna. Vi kom fram till att tiden på löpbandet går mycket fortare när de visar en bra film på tvn. Idag var det Pearl Harbour och tiden bara svichade förbi! Underbart!

Sen var det bara att åka hem och slänga i sig lite mat för att sedan åka med mamma och Lisa på bio. Vi såg Remember me. Den var GRYM. En riktig snyftis. vi satt och grät alla tre i slutet. Härligt med lite quality time ;).

Nej hörrni, nu ska jag gå och sova ska upp tidigt imorgon för att gå på föreläsning. Denna vecka är det dessutom tentavecka plus två födelsedagar, så det lär bli fullt ös!

Ses&hörs!

Snö?!

Jättekul. Verkligen.

Vi hittade blåsippor igår så jag trodde verkligen att våren hade kommit på riktigt. men tydligen inte..

Ses&hörs

Påskafton

Jag har lyckats med att bli; dymmeloxe, skärfis och långelat, men jag klarade mig från att bli påskeloska! Vilken tur man kan ha. Annars brukar jag alltid bli allt.

Det har ialla fall varit en bra start på denna påskafton med påskfrukosttradition från Robins familj. Tänk hotellfrukost + lite till! Underbart! Sedan kom vi hem och bäddade ner oss i sängen och kollade på film. Riktigt påskmys.

Klockan 16 ska vi iväg till nästa anhalt för ännu mera mat. Tur för oss som fortfarande har spisen inne på lagnng. De jobbar som sniglar på den firman tycker jag...

Det var allt för nu hörrni!
Ses&Hörs!

RSS 2.0