Papper

Japp gott folk då var det helt klart! Vi ska skriva på papprena på lördag förmiddag! Det är helt sjukt vilket flyt vi har haft! Kan inte bli gladare än vad vi är just nu!
Wohooo!!

Ses&hörs!

Åhhh!

Nu är det inte mycket som kan gå fel. Vi har vunnit budgivningen och ska skriva papper på fredag. Hoppas bara att det inte kommer något pucko och lägger ett högre bud på vårt hus! För vi ser det verkligen som vårt hus. det är helt perfekt för oss! Håller alla tummar jag har!

Ses&hörs!

förresten vem är anonym läsare från förra inlägget? blir ju nyfiken när det bara står anonym :)

I eftermiddag...

... Vet vi om vi får huset!!!!!!!!!

Stockholm

Japp då var helgen avklarad. Eller ja, avklarad låter som något man tvingats till att vara med på och så var det ju inte, men ni kanske fattar vad jag menar?.. Mycket har vi hunnit med och här kommer helgen i stora drag.

FREDAG
Jag och Liane åkte med tiotåget härifrån och spenderade några timmar på stan. Köpte en klänning till mig som jag ska ha på bröllopet vi ska på i sommar och så åt vi lunch i Gallerian, där de har världens bästa Ceasarsallad. Eftersom det var lite blött väder tröttnade vi och tog djurgårdsfärjan till Hasselbacken där vi skulle bo. Vi gick in på våra rum och sa att vi skulle vila lite. Vi trötnade ganska snart på att ligga ensamma på varsitt hotellrum, så vi gick utanördörren från hotellet och klev (nästan) rakt in på skansen. Det var mysigt faktiskt, det roligaste var att Liane hela tiden ville få kontakt med djuren och försökte härma deras läten för att de skulle reagera på oss :P. Vid kl halv sju som kom Robin och Patrik upp och vid 8 gick vi till hotellresturangen och åt en trerättersmiddag.

LÖRDAG
Dagen började med det bästa, hotellfrukost! Det blir ju inte mysigare än så. Därefter knallade vi iväg till historiska museet och kollade på lite utställningar. Man fick springa omkring med hörlurar och en liten spelare som man riktade mot ställen där det fanns en berättelse inlagd, så kom det rakt in i örat och man behövde inte läsa massor. Vet inte hur bra jag är på att beskriva tekniken, men fiffigt var det! Sedan knallade vi inåt stan och kl 16.15 var vi trötta i benen och gick in på sagabiografen för att vila benen ett tag. Vi såg Änglar och demoner och den var riktigt bra, även om det hade gjort om lite här och där. När vi gick ut från biografen gjorde vi en härlig upptäckt, det var fint väder! Så då drog vi oss genast borrt till Gröna Lund för att tesat nya Insane. Måste säga att jag blev besviken. Fick väga upp det med några turer i Extreme som jag tycker är bäst på hela grönan. Efter denna tröttsamma dag gick vi och lade oss runt kl 11.

SÖNDAG
Frukost igen. Sedan skärgårdstur till Fjäderholmarna med en riktigt smaskig lunch. Är fortfarande mätt :P. Därefter tog vi tåget hem och nu sitter jag här.
Hoppas att alla har haft en lika bra helg som vi har haft!
(Budgivning pågår för övrigt :D)

Ses&hörs!

Kär i ett hus..

..Kan man bli det? Jag tror att Robin och jag har blivit det iaf. Det var supergulligt och hade en underbar trädgård, precis en sån jag alltid har velat att mina barn ska växa upp i! (nog för att det dröjer några år). Just nu kan jag inte tänka på mycket annat. Vi ska försöka få tid på banken imorgon och se hur mycket vi kan få lån på. Spännande och lite läskigt, men om jag får mitt hus är det värt det ;)

Ha det bra!
Ses&hörs!

Hur kan tiden rusa iväg såhär?

Förstår inte vart all tid tar vägen. Jag tycker att dagarna bara flyyyyyger iväg, samtifigt som det inte känns som man hinner med någonting. Här kommer ialla fall en update över den närmsta tiden.
I tisdags vaknade jag och hade feber. Det är inte så kul när man har tre viktiga events att vara på på 4 dagar, blev lite deppig för att jag trodde att jag skulle missa vår härliga tjejkväll i går, men tänkte ändå att det viktigaste var att bli frisk till helgen.
I onsdags(igår) vaknade jag och var frisk och mådde hur bra som helst = kunde gå på tjejkvällen som blev toppen. Sexföreläsning med Olle Waller från "fråga Olle", köpa med käk hem till Ellinor och titta på tjejfilm dricka vin och epilera (stavas det så?) benen. Mitt stackars ben gillade inte den lilla maskinen. Gjorde ju lika ont som att tatuera sig. Känns lite ovärt. En tatuering är värt smärtan mer än vad mina hårstrån är :P. Glömde säga att detta skedde ungefär 01.30 på natten mot torsdag :P

Imorgon är det VÅRFEST!! Jag har sett fram emot den i typ 2 månader nu, kommer bli e hård kväll.
På lördag är det 40-årsfest för Robins morbror, jag misstänker att även det blir en hård kväll...

Söndag lär med andra ord bli en välförtjänt vilodag!

Japp gott folk, så ser det ut.
Ses&hörs!

Flytt

Idag har det varit slit och släp hela dagen lång. Mormor har flyttat till en ny jättefin lägenhet. Jag tror garanterat att hon kommer att trivas i sin nya lya. Annars så har det varit en väldigt lugn långhelg, har hjälpt till hos mormor och hos Marias häst och grillade och hade mysigt på valborg. Just nu sitter jag och kollar på Dreamgrils och överför musik till min mobil och försöker få "sense me" att fungera så att musiken blir sorterad utifrån takt och tempo. Måste ju ha bra tempo när jag är ute o springer ju ;)

Ha det bra alla så hörs vi! 

RSS 2.0