Vilket väder

Imorse: duggregn, mitt på dagen: sol, vid kl 14: spöregn och hagel, 14.40:sol igen.
Typ aprilväder mitt i juni. Undrar hur det blir med vädret imorgon. Hoppas på sol för bröllopets skull. Själv kan jag bara sola framsdan av mig själv om det blir fint eftersom jag har fyllt i min tatuering idag. Skön att få det gjort. Nu är den helt perfekt! :)

Annars så är det fredag idag och det är ju skönt. Även om jag har sommarlov så är det mysigt med fredag. På tisdag ska jag på kryssning med mamma, Moa och Lisa. ska moffa från buffen och dricka gott vin till och bara mysa.Sen är det snart dags för midsommar! Då blir det grillpartaj här på Linnéa. Efter det är det snart den 2e juni och då har vi haft vårt hus i et het år! Kan inte fatta det! Härligt!

Nej, nu ska jag vara lite social med Moa som är här.
Ses&Hörs!

Svårt

Det är svårt att prioritera en blogg just nu. Det är helt enkelt för fint väder och för mycket annat man kan göra på dagarna. Mest tar jag det lugnt i trädgården innan mina 9 veckor på skogaholm börjar. Nio veckor är massor. Hade väntat mig 4 eller 5 ungefär och så får jag 9!! Både bra och dåligt, massa pengar (6 veckors nattjobb) minimalt med tid tillsammans med robin. Jag slutar kl 6 så jag kan komma hem och väcka honom varje dag, sen hinner vi ses lite på kvällen (typ ät middag) innan jag ska iväg igen. Det bästa är att man sällan jobbar mer än tre dagar i veckan så jag kommer nog att överleva :)

Hoppas att ni andra kan njuta lika mycket av sommaren som jag gör!
Kram på er!
Ses&hörs!


Bloggtorka

Så blir det på sommaren. Då har man tusen viktigare saker att göra än att blogga. Till exempel kan man åka en sväng till skåne på en lördag för att på söndagen ta en tripp till danmark för att äta sommarlunch på nyhavn och gå på tivoli. På måndagen kan man se sin sambos kusin ta studenten i hällregn och på tisdagen kan man åka hem till Eskilstuna igen. Och väl hemma kan man bli grymt överraskad av sin underbara familj som har städat upp stora skräphögen som legat på tomten. Just då är livet ganska underbart och vår entré är nu underbart fin!

Vet inte riktigt vad denna dag har att bjuda på mn det märker man vartefter!
Passar på att skicka ett stort grattis till min kusin och hennes man och samtidigt önska all lycka till i världen!!

Ses&hörs!

Oh, glömde nästan; vår första jättevallmo har slagit ut i dag. Den är lika stor som min hand!

Bildkavalkad

Ska se hur många bilder man kan lägga upp i ett blogginlägg :)










Fiiina va?
Imorgon är det redovisning på projektet, sedan är det sommarlov!!
På lördag bär det av mot skåne på minisemester för Robins kusin tar studenten. Det ska bli skönt att börja sommerlovet med att komma bort lite. Tyvärr missar jag finfina biljetter till Stömsholmstävlingarna, men jag hoppas att Maria kan få lika bra nästa år och att jag kan följa med då i stället.

Nu ska vi se vad vi kan hitta på för mat idag. Det är verklgen ett I-landsproblem, men det blir inte lättare för det :)

Ha det bra!
Ses&Hörs!

RSS 2.0