Äntligen!

Det har faktiskt hänt en hel del sedan jag bloggade senast.

I fredags (efter 5 timmars sömn efter jobbet) åkte vi (10 st) till Karlstad för att hälsa på i Lindas stad. Det var riktigt kul! På ffredagkvällen var vi ute och åt och på lördagen var det stadsvandring med fest och femkamp på kvällen. Det var också riktigt lyckat. Det är så roligt att bara göra en enkel femkamp på en fest sådär, alla kommer igång direkt och man blir taggade till tusen! På söndagen vaknade vi till ösregn och åkte hemåt efter lunch. Sen var det bara att sova ett tag eftersom jag jobbade söndagnatten. Det blev en riktigt lyckad helg och jag tror att alla var nöjda.

Sedan har jag varit med min kusin på henes UL eftersom hennes man var sjuk och int kunde följa med. Det var riktigt häftigt och härligt att få vara med när hon fck goda besked. Är så glad för deras skull!!!

Och idag fick jag reda på att jag får ledigt från jobbet för att åka till Uddevalla!!! Helt sjukt roligt ska vi ha! Precis som förra året, fast ännu bättre eftersom även Vivi kan följa med den här gången! Vill bara att det ska bli den 20:e augusti så vi kan parta till tusen!!

I natt är det jobb som gäller, 23-07. imorgon 23-06 och tro det eller ej, men jag ska vara ledig både fredag och lördag kväll! då ska jag vara hemma och gosa med Robin hade jag tänkt. Har märkt denna sommar att det är en riktig lyx att gå och lägga sig tillsammans med sin sambo. Så det ska jag ta tillvara på i helgen!

Ha det så bra allihop!
Ses&hörs!

Jobb, jobb och jobb

Det är i princip allt jag hinner med just nu. Det värsta med mitt jobb är att jag ofta bara är ledig en dag här och där och i och med detta liksom aldrig hinner ha en helg. Men ibland så har jag tur att vara ledig tre dagar i rad! Som nu torsdag-lördag. Det ska bli riktigt skönt! Då ska vi iväg ett helt gäng från stan till Karlstad. Det kommer att bli riktigt kul! Så nu är det bara att knega på i två nätter så är jag ledig sen! Härligt!

I går träffade jag Sara och Vivi! Det var jättemysigt att lite picknick på kvällskvisten, även om det blev lite kyligt! Hoppas verkligen att jag får ledigt och kan följa med till Uddevalla och hälsa på ellinor! kommer bli riktigt ledsen annars... Hoppas på att få besked ikväll när jag åker till jobbet.

Ja, men det var väl det jag hade att komma med för tillfället. Händer ju som sagt inte mycket nuförtiden ;)

Ses&Hörs!

Vill inte

Nu är jag inte lika postiv till att åka och jobba som jag var förut idag. Är redan trött och om jag hade varit hemma hade jag nog krupit ner i sängen och kollat på tv. Det känns med andra ord inte alls bra nu. Men men. Får väl bita ihop. Det gällar ju "Bara" nio veckor. Usch. Det är tur att man får en tung plånbok........

Ingen som vill byta med mig?

Ses&hörs


Men åhh!

Skrev ett långt och fint inlägg igår men när jag skulle publicera blev det något fel och allt försvann. Då gav jag upp och hoppade in i duschen i stället. Inlägget handlade i alla fall om att jag börjar jobb natt nu. Det är både jobbigt och skönt. Det känns som att man inte missar så mycket av sommaren eftersom man inte behöver sova längre än till kl 13. Då har ju dagen nästan bara börjat. Sedan kan man hitta på saker om man vill på eftermiddagarna eftersom jag inte börjar förrän 22. Det viktigaste är att det om möjligt är lite lite svalare inne på skoga på natten. Med öppna ugnar och varmt bröd i nästan hela lokalen så är det ganska varmt där inne. Dagar som denna när solen dessutom steker blir det riktigt riktigt varmt. Det är inte ovanligt att man svettas hela tiden man är där. Därför hoppas jag på lte svalka på natten.

Har nu på förmiddagen varit i väg till tunby och köpt stativ till hängmattan. Underbart kan jag säga. Så nu ka jag gå ut och lägga mig i hängmattan under skuggan av päronträdet och sova lite middag och samla krafter inför natten!


Ses&hörs

RSS 2.0