Hemma igen

Jag har varit iväg med min familj på minisemester! vi tog husvagnen och åkte iväg till en skogssjö och hade et hur mysigt som helst! Robin var på svensexa igår, så han var också borta hela dagen igår. Nu ska vi strax fixa tacos! Så himla gott! Dessutom är vi lite spända eftersom vi får tillgång till vårt härliga hus imorgon! Då är det premiärgrillning med våra familjer! Det ska bli så mysigt. Detta innebär att på tisdag kommer vi att ha fullt upp med renovering osv. Det ska bli så himla skönt att få komma igång så att vi kan bli klara någongång!

Ses&hörs hörrni!


Ha ha

Just nu tittar jag på the tyra banks show, de visar folk som blivit kända genom youtube osv. Programmet inleddes med att folk dansade till Beyoncés single ladies. bland annan en tjockis-kille. Hysteriskt kul!

Ses&hörs

En vecka

Japp det är sant! Jag har inte bloggat på en hel vecka. Det har varit alldeles för fint väde för att sitta inne och blogga. Detta har hänt:
Midsommarfirande - riktigt skoj, kom tvåa på femkampen av ca 20 deltagare!
Sol och bad - fleeera dagar, underbart!
Hölass - Sommarklassiker!
                   

Midsommarafton

Det verkar som att vädret har svårt att bestämma sig. Det regnar samtidigt som solen skiner på vissa håll. Hoppas att solen vinner och kommer fram! Annars har jag faktiskt backup med mIna gummistövlar. Jag tror att det kan bli en riktigt rolig kväll! Ska ju tävla i 5-kamp och killarna ger sig som vanligt ut i skogen för att se vad de kan hitta och göra en midsommarstång av. sist hängde det navkapslar i den istället för de där ringarna man hänger upp ;)

Förresten så är kommunen klar och huset är vårt! Vi får tillträde den 29/6!!! läääängtar!

Ses&hörs!

Klassfest

Yes, det var klassfest igår. Vi var några som trotsade regnet och satte oss under några träd i parken och grillade som planerat och sedan drog vi vidare ut på äventyr hemma hos en av oss. Hade så himla roligt hela kvällen! var helt enkelt toppen, riktigt kul att träffa alla och snacka lite skit ;)
Imorgon ska jag jobba 8-16 och se om det finns mer tider att skriva upp mig på. Just nu är det ju inte så fint väder så man kan lika gärna jobba lite. Dessutom väntar vi på svar ang. huset. Kommunens vå veckor går ut i morgon, så vi hoppas att de hör av sig då.

Hoppas att alla har haft en bra helg!
Ses&hörs!

Stora puffror!

Har haft en härlig dag ute i näshulta i dag. Min syster fyller år så vi har varit och firat lite. Rätt vad det är kommer pappa på att vi ska ut och skjuta lite :) Vi började lite lätt med salongsgevär och ölburkar, men pappa tyckte att vi skulle avancera lite och satsa på hagelbössa och lerduvor! Det var lite läskigt, har alltid varit livrädd för rekylen och inte vågat prova tidigare, men shit vad det var skoj! Det gick tom bra, jag lyckades krossa en stackars flygande lerduva ;). På onsdag ska jag  ut igen, fast då ska vi vara på skjutbana istället. Det är ju sommarlov och jag är ledig, så det är ju bara att njuta!! (hoppas att Sara och Maria hänger på!)

Här kommer det lite bilder!
                     

Ses&hörs!

Sommar?

Hallå! Vart tog det fina vädret vägen? Nu har man sommarlov och kan njuta och då regnar det? Dålig stil.
Har iaf fått mitt sommarschema. Det är heeelt perfekt! Jobbar 3 veckor fast på schema och om jag vill jobba mer är det bara tt ringa så finns det tider. Alltså kan jag ha massa tid för att pyssla med huset! Det kunde inte bli bättre än så, nu kan jag liksom välja när jag vill jobba!
Annars så är det inte så mycket att tillägga här, eller jo, det är ju klassfest på lördag! det kommer bli hur kul som helst! Ska bli kul att träffa alla från gymnasiet igen!

Ses&hörs!

Hemma igen!

Oj, oj vilken helg det har varit!
Sara kom i fredags och vi drog ner på stan en sväng och mötte upp Ellinor. Vi kollade runt lite i affärerna och efter det gick vi till Thai Classic och åt smaskig mat! Sen drog vi ner till strömsholmen för att kolla på Rix Fm Festival. Det var skoj! sen satte vi oss på nybrons uteservering och drack lite goda drinkar. Efter det gick vi hem igen och huttrade i 4graders kvällen, härligt med sommar ;)
På lördagen tog vi det lugnt och laddade inför fotbollsmaatchen som var på kvällen. Drog alltså ner till strömsholmen och frös även denna kväll!
sedan blev det söndag! och det innabar kryssning!!
Vi åkte härifrån vid halv 4 ungefär och kom fram till terminalen i god tid. Checkade in och blev uppgraderade till A-hytt :) och blev på riktigt bra humör! Kvällen fortsatte med god mat, god dricka och trevligt umgänge. Gick tillbaka till hytten för att sova vid kl4 på morgonen. när vi vaknade käkade vi lite frukost och gick sedan ner till bastun och poolen och njöt. På väg hem igen atannade vi på McDonnalds och käkade lite gott!
Oj oj vad kul vi hade. 290 bilder från bara kryssningen! grymt!

Ses&hörs!

Kryssning!

Japp det är så det ligger till just nu. Vi har varit duktiga och klarat av ännu en termin och så har vi röstat ordentligt idag, så man måste ju belöna sig på något vis! Så vi (Jag, Sara och Ellinor) drar helt enkelt iväg med Galaxy en sväng = Party, party! Vi åker om ca 2 timmar så jag ska packa lite osv nu!

Ses&hörs!

Dumma kommunen!

Vi har skrivit på papper och allt är i princip klart med huset, bara det att om tomten till huset är mer än 3000m2 så har kommunen förköpsrätt. Hur drygt är inte det! vi vill ju har vårat hus och jag kommer bli galen om det är nån som bestämmer att de ska ha tomten :(

Ialla fall så är det världens mysigaste hus i hyndevad! Litet gulligt hus med en underbar trädgård! Vi kommer att stormtrivas! (om ingen lägger sig i enligt ovan) Ska bli himla härligt att komma från stan. gillar inte lägenhet på sommaren! Dessuom ligger det bara 10 minuter från stan med bil, så det blir liksom inte bättre!

Imorgon ska vi ner på banken och bli miljonärer :P Synd bara att alla pengar ska tillbaka!
Dessutom är det hårdkörning för sista tentan på torsdag, sen är det sommarlov!


Sara: hälsa och tacka lillebror!

Ses&hörs!

RSS 2.0