Hemma

Japp vi har kommit hem från vår hemliga semester! Roligt det är att överraska folk. Det blev hur lyckat som helst, förutom att jag var sjuk tre av sju dagar på semester. Det är faktiskt inte kul alls.. Är fortfarande inte helt kry, Jag som vill komma igång och träna och så så att jag vinner vårt lilla bet. Hoppas på att det blir bättre till nästa vecka. Drömmen just nu vore att kunna gå på bodypumpen på lördag förmiddag, Håll tummarna är ni snälla!?

Annars så är jag lite pysselsugen. Håller på med att brodera en liten julduk just nu, men skulle vilja ha ett litet sidoprojekt. Har hittat mönster på stickade raggsockor och en virkad mössa, nu ska man bara komma igång också. Det är faktiskt inte lätt när man inte kan så mycket. Tur att jag har en kusin att rådfråga :) och youtube at titta på. Problemet just nu är att bestämma sig :P 

Vilket I-landsproblem egentligen....
Men men! Får hålla tillgodo med min duk så länge!

Idag har jag och Mattias super-pluggat. Gjorde en inlämning som vi båda var nöjda med på 2 timmar. Inte klokt vad man kan vara effektiv i bland. Härligt!

Har Nixat hemtelefonen iddag också, nu gäller det bara att komma ihåg att ringa dit en gång till för att bekräfta beställningen. 80% av alla samtal vi får är från försäljare och såna onödiga saker. Det blir skönt att slippa!

Ha det så bra i fina höstsverige!
Ses&hörs! 

RSS 2.0