Tiden går

Japp det gör den, helt klart. Håller på att pilla lite här och där hela tiden men det är liksom inget som märks på en byggplats :P.. Men snart är det slut på allt slit. Golvet gjöts igår och håller nu på att torka i någon vecka sisådär. Undertiden kommer elen att dras och vi ska hitta kakel till köket, klinker till hallen och kakel+klinker till badrummen. Sen ska det bara städas också... Idag har jag lyckats få ordning på min garderob i sovrummet och håller på att tvätta alla kläder som har legat packade i en sopsäck i tre månader, Kändes värt att få dem lite fräscha innan de blir inhängda.
Nu blir det pizza och imorgon blir det party och på söndag blir det 1a adventslutfisk! fullt ös med andra ord!
Ses&hörs!

Japp

Har en riktigt härlig helag just nu. Robin raringen var hemma och sjuk från jobbet i torsdags och i fredags, vi var hemma och tog det lugnt och titade på filmer och serier och hade det allmänt gosigt. det betyder att idag när det är lördag så känns det som att det redan är söndag. I och med detta har vi alltså en riktigt härlig långhelg!
Idag har Robin och hans pappa fixat golvvärmen i hallen och badrummet på nedervåningen, så nu ska de smacka in massa cement där i veckan någon gång.
Ikväll är det KaribienRobinson med Paolo Roberto som gäller, ska bli spännande! dessutom är det Transformers efteråt och eftersom jag har hört att den ska vara bra så ska jag kolla och se efter.
Imorgon fyller Robins mamma år så då ska vi över dit och fika och ha trevligt en stund.
För övrigt så är det en endaste vecka kvar till IBK-festen. Jag har längtat i typ 100år! ska bli så skoj. Helt sjuk bara att det är första advent nästa helg! fattar inte hur tiden har kunnat gå så himla himla fort. Men det är ju skoj såklart. massa ljusstakar, julstjärnor och ljus!!!
Ha det bäst alla!
Ses&hörs!

November

Japp, nu har mer än halva november passerat. Känns både bra och dåligt. Kul såklart att det snart är vinter och jul som jag älskar, men jobbigt att vi inte helt har kommit in i huset ännu. Än så länge så har vi iaf sovit där i två veckor, och inatt sov Ragge där inne med oss medans småfisarna fortfarande får vara i gäststugan på nätterna. men bara några få dagar till. Så fort golvet i hallen och badrummet har blivit gjutet så får de också komma in. detta betyder att det snart är dags att möblera! Problemet är att det är ganska svårt att fixa det själv för vra möbler i vardagsrummet är så tunga att jag inte orkar flytta dem själv. Dessutom har vi ännu inga tassar att sätta som skydd mot golvet och då tänker jag verkligen inte att försöka mig på att flytta allt själv. gissa hur repigt golvet skulle bli :P
Ska gå på bio ikväll och se New moon tillsammans med min syster och några kompisar, det ska bli skoj! Hoppas att den är bra bara! Sen ska lillasyster sova över, får se om hon törs sova själv i gäststugan, eller om hon sover i det ofärdiga datarummet. det blir upp till henne att välja :)
Ses& hörs!

Oj oj oj oj oj.

det känns som att det var tusen miljoner år sedan jag skrev något här. Vi har haft liiiite att göra med huset osv. Men nu börjar det lugna ner sig lite. Vi har sovit i huset för första gången nu inatt. Det var en härlig känsla kan jag lova!
Med andra ord så känns allting väldigt skoj just nu :D

Ha det bra!
Ses&hörs!

RSS 2.0