Sjuuuk

Denna vecka som har gått har jag mestadels tillbringat i sängen eller soffan. I tisdags började jag få ont i halsen, och på kvällen trodde jag att jag skulle vara mycket sämre på onsdagen, När jag vaknade på onsdagen kändes det nte värre och då tänkte jag, Oj vad bra, då blir det inte värre än så här. Men jag vaknade på torsdagen med feber, ont i halsen och hosta som ledde till sönderslitna luftrör. Så den planerade tacokvällen fick ställas in. denna dag låg jag i soffan och tupplurade och tittade på tv. (Hade varit mycket skönare om vår nya soffa hade hunnit komma tills dess, nu väntar vi fortfarande på den)
Fredagen vaknade jag på samma sätt som torsdagen och orkade inte åka till skolan den dagen heller, åh vad jag saknar våra bakterier ;)
Men i lördags vaknade jag utan ont i halsen, utan feber, men var istället grymt snorig och nysig. Och hes efter all hosta. Då var det dags för 50årsfest för min fina faster så det var skönt att känna sig piggare så att jag kunde gå!
Idag är det bättre med allt även om jag fortfarande är snorig. Så imorgon blir det labb! :)
Det ag ser framemot denna vecka är att våran soffa ska komma, så det får v alla hålla tummarna för. Sen fyller Bästa Sara 25 år på fredag som firas med lite käk på rätta dagen och sedan med ett redigt partaj på lördag, så vi vill inte ha några bakslag med förkylningen!!
Sen ska vi ju så klart labba vidare med vårt exjobb, tjohoo!
Ses & Hörs!

Meeen

Kan det inte ta och bli vår nu? Jag och Maria och Vilma var ute på en promenad idag. Vi tyckte att solen sken och att det såg lockande ut, men inte det inte. Det blåste isvindar som skulle passa bättre i sibirien typ. Fyyy så kallt det var.
Lilla Vilma hade en stor dag idag när hon blev en hel månad gammal! Det är lite skumt. Man tycker redan så mycket om henne att det känns som att hon har funnits hos oss i tre månader eller så. Idag bjöd hon på några leenden också, man blir varm rakt in i hjärtat så fin som hon är!
Just nu väntar vi på att klyftpotatisen ska bli klar i ugnen, sen blir det käk! Klyftpotatis med fetaostbiffar, mumma!
Ha nu en bra helg!
Ses & hörs!

BusFreja

Jag har ett pasom ett par luddiga tjocka strumpor, lite som ett par raggsockor fast i finare och luddigare/hårigare garn. Mysstrumpor som jag kallar det. Skrållan, vår busigaste katt hon busar med ALLT, klar favorit är diskproppen, som vi aldrig vet var hon har lagt den. Freja har alltid varit lugnare och inte varit så busig alls. Ända tills hon mötte mina mysstrumpor. Hon blir helt salig när man tar fram dem. Ena sekunden ligger hon och slickar på dem och man funderar på om hon tror att det är en liten kissebebis och i nästa sekund springer hon runt med dem i munnen som någon form av jakttrofé och kurrar. Så himla söt. Problemet är bara att mina strumpor inte gillar denna behandling speciellt mycket, men man kan inte låte bli att ge henne dem iblan, bara för att de är det enda som hon verkligen leker med. Fina Freja och fina Skrållan, helt underbara är de <3
Annars så var kryssningen rolig och nu väntar äntligen labbdelen av exjobbet. Ska bli så himla kul att få komma igång och få fram lite resultat, så nu är det tuffa veckor framöver. Därför passar jag på att besöka Maria och Vilma i morgon eftersom det är min sista lediga dag. Det känns som att vi kommer att ha så mycket att göra att det bara kommer svischa till och så är det juni och jag är klar civilingenjör. Galet!
Ses & hörs!

Vår!

Idag känns det banne mej som att våren äntligen är på väg! Så himla härligt! Var ute på långpromenad idag med Maria och bebis-Vilma och fick såna härliga vårkänslor. Så härligt med solsken och takdropp att man är redo att smälla av efter en sådan här vinter. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det håller i sig. Underbart är det iaf!

Annars så är det full fart mot helg. Denna vecka innebär det kryssning med Galaxy. En i järngänget fyller år och det måste ju såklart firas! Ska bli riktigt kul att komma iväg och få träffa lite av vår klass som man annars inte har lektioner tillsammans med längre. Dessutom är det lite annat folk som ska med också, så det kommer nog bli en toppenresa!

Nu är soffan beställd också. Kommer om ca tre veckor om allt går som det ska, och det ska vi ju hoppas att det gör. Det kommer bli så skönt att få en hel soffa, lagom tills det är dags att sätta upp vårgardiner osv i vardagsrummet. Kommer bli hur bra som helst!

Ses & Hörs!

RSS 2.0