1000 år

För ungefär 1000 år var jag har inne och skrev sist. Det känns så iaf. Har varken haft något direkt att skriva om, men nu MÅSTE jag liksom uppdatera lite. Har varit iväg på stora äventyr igen! En helg på ett hotell i gamla stan med Mamma Mia på schemat! Det var riktigt bra! Härlig känsla när alla i globen står och diggar och klappar händerna till ABBA-musik. Ganska mäktigt faktiskt.

Nu verkar det som att min dunderförkylning har släppt, äntligen! Har haft sån otur. Först sjuk i turkiet, allergisk reaktion på pencillinet med värdens nässelfeber, käka antihistaminer mot utslagen och så toppar vi det med en förkylning över hela den soppan. Lovely! Speciellt när man har ett vikt-vad att vinna. Men denna veckan har jag börjat träna igen och det är så härligt! Dessutom har jag gått ner 2,7 av de 5 kilo jag ska gå ner till julafton, så det känns riktigt bra!

Har blivit blodgivare också. Det är så smidigt att jag inte fattar att jag inte blivit det tidigare. det tar liksom 15 minuter var tredje månad och man kan rädda liv. Inte så illa!

Nu är jag ganska trött efter dubbla träningspass ikväll (bodypump följt av bodystep) så jag ska krypa ner i sängen faktiskt!

God natt på er allihopa
Ses&hörs!

RSS 2.0