Lördag

I dag har det varit storröjning här hemma. Vi har tagit tag i sovrummet och imorgon är det dags för datarummet. Vi har haft lite rester av renoveringen stående, tex lite färgburkar och lite saker som bara har blivit inställda, men nu har vi rensat ordentligt och fått fint.

Om en stund ska vi in till stan för att beställa en soffa. Tror att den kommer att bli jättebra hemma hos oss. Vi ville egentligen ha en skinnsoffa, men de är så himla dyra, så det får vi ta nästa gång det är dags. Sen ska vi ut till fam Bjurmell i Ärla och äta lite gott och mysa lite med fina bebis-Vilma. Hon är den finaste bebis jag vet. Och det skulle jag sagt även om jag ine vore partisk ;)

Efter det blir det bio, vi ska se Sanctum. jag tror faktiskt att den kan vara riktigt bra. Dessutom blir det första gången vi ser på 3D-bio! Spännande!

Vi ses & hörs hörrni!

sjukhuset

Japp, idag ska jag till sjukhuset för att ge blod. har bara gjort det en gång förut, men jag hoppas att jag ska komma ihåg var fylla-i-papprena finns osv. Själva tappningen är jag inte ett dugg nervös för. Jag har aldrig varit spruträdd och om jag hade vart det så skulle jag blivit härdad när jag var yngre och sjuk och fick lämna blodprov varannan månad. Inget ont som inte för något gott med sig ;)

Sen hade jag tänkt kolla om Robins mamma är på kontoret och vill äta lunch med mig. Den som lever får se ;)

Ha en bra dag allihopa!
Ses & Hörs!

Lite bilder

Här kommer lite bilder på vad som hänt på senaste tiden! :)

Den finfina köksfläkten!




Toaletten




Duschen




och till sist handfat och badrumsskåp!





ordning och reda ett litet tag iaf ;)

Avslutar med att via hur det går när skrållan får tag i toapappersrullen ;)

Ses & Hörs!


Nyinflyttad

I badrummet! Åh det är så himla härligt! Idag har jag skurat allt kakel i badrummet för att bli av med alla fogrester, sen har jag flyttat ner allt som hör hemma i ett badrumsskåp (men hittills bott på/i mitt sminkbord) till just badrumsskåpen! Så himla bra blev det! Är så nöjd!

Nu ska jag och Robin iväg till k-rauta för att lämna tillbaka kakel som blivit över och spana på småsaker till badrummet. Typ som tvättkorg, hängare mm. Hoppas att vi hittar något fint iaf.

Hoppas att ni har en bra kväll framför er!

Ses & hörs!

Moster

Ja! Fast näe. Men jag känner mig som en. Mitt kusinbarn "Loppan" har kommit och visade sig vara en fin liten sötis-Vilma. Hon ser så himla go ut och jag ser fram emot att träffa henne på riktigt när den nya familjen har hunnit lära känna varandra ordentlig (ingen press Maria). Jag har ju faktiskt sett Vilma i verkligeheten en gång förut, men då var hon bara 4,5 cm ;). Det blir på ett helt annat sätt när man varit med "från början" och sett Vilma växa i magen (jämfört med mina andra kusinbarn). Häftigt! Längtar tills det blir läge för oss att bilda familj, men det får man ta efter studier och jobb.

ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!

Ses & Hörs!

RSS 2.0