Smulan och Freja

Härliga små godingar är de! Busar och myser hela tiden. I morse när jag stog och diskade blev smulan lite nyfiken över vad jag höll på med, så hon hoppade upp på diskbänken och höll på att glida ner i diskhon som var full med vatten. Jag lyckades fånga upp henne i sista stund. Tror inte att hon hade gillat att få ta ett diskmedelsbad ;)

annars så sliter vi på med huset som vanligt, jag ska bara slappa lite till sen ska jag gå in och måla lite, för ovanlighetens skull ;)

Ses&hörs!

Kattbebisar!

Japp nu har jag äntligen hittat en kattunge, eller ja, det blev ju två :P vill ju inte lämna den sista kattungen kvar..
Nu ligger de här så söta på stolen brevid mig. Smulan och Freja, två söta kattflickor!
Poblemet är att de kommer från landet och antagligen har öronskabb. Så imorgon ska jag ringa veterinären och se om vi kan få tid. Ska nog passa på att vaccinera dem då också när man ändå är där.

Annars rullar det på med huset osv. Har bestämt tapeter och golv till kök, hall och matrum. Det kommer att bli så fint!

Ha det bra alla!
Ses&hörs!

Sommar

Jahapp då har vi fått lite sommarvärme igen då. Självklart befinner jag mig själv inne i huset och målar och kan inte riktigt njuta och ligga och sola. Har varit iväg på minisemester i Uddevalla och Göteborg de senaste 5 dagarna och haft det jätteskoj! Sen var det bara att komma hem och fortsätta pyssla med huset så att det blir klart någon gång.

Ses&hörs!

RSS 2.0